logowebsite    .mp3 original format (320kbps)
ACASA MANELE POPULARA ROMANEASCA STRAINA HOUSE ALBUME TOP 35 MP3
Cereri Pricesne  
Descarca Muzica Mp3 / Termeni Si Conditii

Termeni si Conditii VitanMp3

Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul VitanMp3 si pentru care nu ne asumam responsabilitatea referitor la continutul acestora, politica sau practicile utilizate.

Fisierele distribuite de site-ul VitanMp3 au ca sursa alte site-uri ( link-uri de pe youtube, soundcloud, zippyshare, girlshare etc. ).

- Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;

- Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului; - Nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat;

- Solicitarile privind viitoare republicari sau redistribuiri ale unor parti din continutul VitanMp3 trebuie adresate catre Echipa VitanMp3 folosind pagina de contact. - Veti respecta termenii si conditiile acestui site. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial. Stergeti fiserele descarcate de pe VitanMp3 de pe hard disk dupa 24 de ore ( Daca nu sunteti de acord, inchideti aceasta fereastra ). Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

Sunteti de acord ca prin utilizarea siteului nostru sa va asumati orice risc. In masura permisa de lege, VitanMp3 declara toate garantiile, exprese sau implicite, in legatura cu websiteul si folosinta dvs a acestuia. Nu oferim nici o garantie si nu suntem raspunzatori vizavi de acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor siteuri legate de acest site si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru: - erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, - orice erori, virusi, cai troieni, sau de genul carora pot fi transmise catre sau prin siteul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin siteul VitanMp3. VitanMp3 nu garanteaza si nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate, si nu vom fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.


ATENTE: Nu gazduim nici unul din fisierele indexate pe acest site!

Termeni si Conditii

Tag-uri:
0-9   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z  


Parteneri VitanMp3

ĂŽnregistrare Minibanner ĂŽnregistrare Minibanner ĂŽnregistrare Minibanner

VitanMp3 utilizeaza cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru.

© 2018 - 2023 vitanmp3.net